به گزارش پایگاه خبری دیابت؛ طبق مطالعه جدیدی که در مجله انجمن غدد درون ریز منتشر شده است، دارچین کنترل قند خون را در افراد مبتلا به پیش دیابت بهبود می بخشد و می تواند پیشرفت دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.
تخمین زده میشود که نزدیک به ۹۰ میلیون نفر در آمریکا پیش دیابت دارند، که زمانی رخ میدهد که سطح قند خون بالاتر از حد نرمال باشد و اغلب منجر به دیابت نوع ۲ شود. شناسایی استراتژیهایی برای جلوگیری از پیشرفت از پیش دیابت به دیابت نوع ۲ چالش برانگیز است، با این حال برای جمعیت زیادی مهم است.
جولیو آر. نویسنده این مطالعه گفت: ” مطالعه ۱۲ هفتهای ما اثرات مفید اضافه کردن دارچین به رژیم غذایی را در پایدار نگه داشتن سطح قند خون در شرکت کنندگان پیش از دیابت نشان داد.” این یافتهها توجیهی برای مطالعات بزرگتر و طولانیتر فراهم میکند تا نشان دهد که آیا دارچین میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در طول زمان کاهش دهد یا خیر.
کارآزمایی بالینی تصادفی اثرات مکمل سازی دارچین را در ۵۱ نفر از افراد مبتلا به پیش دیابت مورد بررسی قرار داد. به شرکت کنندگان یک کپسول ۵۰۰ میلیگرمی دارچین یا دارونما سه بار در روز به مدت ۱۲ هفته داده شد. محققان دریافتند که مکملهای دارچین سطوح غیرطبیعی گلوکز ناشتا را کاهش میدهند و واکنش بدن به خوردن یک وعده غذایی حاوی کربوهیدراتها را که از مشخصههای پیش دیابت هستند، بهبود میبخشد. دارچین به خوبی تحمل شد و با عوارض جانبی خاص یا عوارض جانبی همراه نبود.
منبع: medicalxpress