تاریخ : دوشنبه, ۲۶ مهر , ۱۴۰۰ 12 ربيع أول 1443 Monday, 18 October , 2021
1

ترکیب یافت‌شده در برخی سبزیجات ممکن است آسیب کلیوی مرتبط با دیابت را کاهش دهد.

  • کد خبر : 5555
  • 10 اردیبهشت 1400 - 14:56
ترکیب یافت‌شده در برخی سبزیجات ممکن است آسیب کلیوی مرتبط با دیابت را کاهش دهد.

تحقیقات جدید انجام‌شده در موش‌ها، ترکیبی را پیشنهاد می‌کند که به برخی سبزیجات خانواده کلم طعم تندی می‌دهد و می‌تواند به رفع مشکلات کلیوی مرتبط با دیابت کمک کند. ​ تخمین زده می‌شود که حدود یک چهارم افراد مبتلا به دیابت در نهایت به نفروپاتی دیابتی (بیماری کلیه ناشی از دیابت) مبتلا خواهند شد، از […]

تحقیقات جدید انجام‌شده در موش‌ها، ترکیبی را پیشنهاد می‌کند که به برخی سبزیجات خانواده کلم طعم تندی می‌دهد و می‌تواند به رفع مشکلات کلیوی مرتبط با دیابت کمک کند. ​

تخمین زده می‌شود که حدود یک چهارم افراد مبتلا به دیابت در نهایت به نفروپاتی دیابتی (بیماری کلیه ناشی از دیابت) مبتلا خواهند شد، از دست دادن تدریجی عملکرد کلیه در نهایت به دیالیز نیاز خواهد داشت.  این بیماری یکی از علل اصلی بیماری‌های مزمن کلیه در آمریکا است و با خطر بالای بیماری‌های قلبی نیز در ارتباط است. در حال حاضر هیچ درمانی برای آن وجود ندارد. ​

در مطالعه جدید، محققان اثرات فنتیل ایزوتیوسیانات (‏PEITC) ‏را در موش‌های صحرایی مبتلا به نفروپاتی دیابتی ارزیابی کردند. PEITC در انواع مختلفی از سبزیجات یافت می‌شود اما بیشتر در شاهی متمرکز است. ​

محمد الشربینی، محقق ارشد، دانشجوی فوق‌دکترا در دانشگاه المعری در ریاض عربستان‌سعودی گفت: ” مطالعه ما، برای اولین بار، شواهدی را فراهم می‌کند که PEITC ممکن است به عنوان یک عامل طبیعی که آسیب جدی کلیوی را در افراد مبتلا به دیابت از بین می‌برد، موثر باشد.” مطالعه ما شواهد مکانیکی از چگونگی مدیریت آسیب کلیوی مرتبط با دیابت توسط PEITC را با هدف قرار دادن چندین مسیر به‌هم‌پیوسته درگیر در نفروپاتی دیابتی، از جمله التهاب، گلیكاسیون و وضعیت اکسیداتیو معرفی می‌کند.

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که سولفورفان، یک ترکیب مرتبط در سبزیجات خانواده کلم است که به کاهش آسیب کلیوی مرتبط با دیابت نیز کمک می‌کند. مطالعه جدید شواهدی را تقویت می‌کند که خوردن سبزیجات بیشتر حاوی این ترکیبات می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا مشکلات کلیوی را رفع کنند. ​

به نظر می‌رسد که PEITC یکی از جدی‌ترین و دردناک‌ترین عوارض دیابت را مدیریت می‌کند. خوشبختانه، PEITC به طور طبیعی در بسیاری از منابع غذایی، از جمله شاهی، بروکلی، شلغم و تربچه حضور دارد.” از آنجایی که این تحقیق در مدل‌های حیوانی انجام شده‌است، مطالعات بیشتری برای تایید یافته‌ها و درک اینکه چگونه نتایج می‌توانند به درمان‌های جدید یا توصیه‌های غذایی برای افراد مبتلا به دیابت تبدیل شوند، مورد نیاز است.

منبع:

Compound found in some vegetables may reduce diabetes-related kidney damage

لینک کوتاه : http://diabeticnews.ir/?p=5555

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.