تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026
28

پمپ جدید انسولین MiniMed 670G اولین پانکراس مصنوعی ساخته شده توسط شرکت مدترونیک در انتظار اخذ مجوز FDA

  • کد خبر : 2931
  • ۱۲ تیر ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۵
پمپ جدید انسولین MiniMed 670G اولین پانکراس مصنوعی ساخته شده توسط شرکت مدترونیک در انتظار اخذ مجوز FDA

جدیدترین پمپ انسولین مدترونیک به نام MiniMed 670G با تکنولوژی پانکراس مصنوعی آماده ارائه برای اخذ تأییدیه آمریکا شده است. در صورت اخذ مجوز از FDA ، سیستم ابتکاری مدترونیک مسلماً بعنوان اولین پانکراس مصنوعی تجاری شده در دسترس خواهد بود. حسگرهای پایش مستمر گلوکز (CGM) سطح گلوز را در لحظه اندازه‌گیری کرده و مقدار […]

پمپ جدید مدترونیک در انتظار اخذ مجوز آمریکا

پمپ جدید مدترونیک در انتظار اخذ مجوز آمریکا

جدیدترین پمپ انسولین مدترونیک به نام MiniMed 670G با تکنولوژی پانکراس مصنوعی آماده ارائه برای اخذ تأییدیه آمریکا شده است.

در صورت اخذ مجوز از FDA ، سیستم ابتکاری مدترونیک مسلماً بعنوان اولین پانکراس مصنوعی تجاری شده در دسترس خواهد بود.
حسگرهای پایش مستمر گلوکز (CGM) سطح گلوز را در لحظه اندازه‌گیری کرده و مقدار انسولین متناسب با نیاز بصورت خودکار وارد بدن می‌شود.
MiniMed 670G از MiniMed 640G که در حال حاضر در انگلستان در دسترس است، یک گام جلوتر است. در حالیکه مدل ۶۴۰G از یک الگوریتم برای پیش بینی و پیشگیری از افت قند خون استفاده می‌کند، ۶۷۰G علاوه بر آن از یک الگوریتم برای بهبود پیشگیری از افزایش بیش از اندازه‌ی گلوکز استفاده می‌کند.
محققین سیستم جدید را بر روی ۱۲۱ بیمار مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. نتایج بدست آمده نشان داد که این دستگاه به کاهش سطح همگلوبین HbA1cو کنترل مستمر سطح قند خون کمک می‌کند.
در بررسی دیگری که بر روی ۱۶ بزرگسال و ۱۲ نوجوان انجام گرفت مشخص گردید استفاده شبانه از این تکنولوژی زمان رسیدن به قند مطلوب در بزگسالان و هیپوگلیسمی شبانه در نوجوانان را کاهش می‌دهد.

تاریخ خبر: ۱ جولای ۲۰۱۶ (۱۱ تیر ۱۳۹۵)

منبع خبر:

با انتشار این خبر در شبکه های اجتماعی به گسترش آگاهی عمومی پیرامون دیابت کمک کنید.

لینک کوتاه : http://diabeticnews.ir/?p=2931

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 11در انتظار بررسی : 3انتشار یافته : 8
  1. سلام این پانکراص از کدام کمپانی یا شرکت در ایران وجود هس؟؟

    • سلام
      شرکت ایران بهداشت نماینده محصولات مدترونیک در ایران است.
      با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

  2. سلام آیا این پمپ مدترونیک minimed 670G را وارد کرده اید و خدمات پشتیبانی و کارتیراژ ها و کانولات ها ی آن وجود دارد ،لطفا قیمت و نحوه دسترسی را بفرمایید
    ممنون ..

    • سلام. شرکت ایران بهداشت نماینده محصولات مدترونیک در ایران است. برای دریافت اطلاعات لطفا به وب سایت این شرکت مراجعه بفرمایید.

  3. سلام.خواهشمنديم پيگيري هاي لازم براي ورود ست ومخزن براي پمپ هاي انسولين را هرچه زودتر انجام دهيد.شماتنهاشركت واردكننده درايران هستيد.ماخيلي نگرانيم وهيچ دسترسي به هيچ كس وهيچ كجارانداريم.اگرباهزينه بيشترهم باشدلطفاً خواهشمنديم تلاش خودرابكنيد براي واردكردن??????
    آياممكن است ديگروارد نشوند؟!!
    ممنون ميشوم جواب بدهيد

    • سلام. پایگاه خبری دیابت هیچ نقش در واردات و توزیع پمپ های انسولین ندارد. لطفا موضوع خود را از طریق نمایندگان رسمی محصولات مورد نظر پیگیری فرمایید. موفق باشید.

  4. با سلام و خسته نباشید،میخواستم بپرسم که برای یک دختر خانم ۲۰ ساله مبتلا به تیپ ۱ ،ایا پمپ انسولین میتواند مفید باشد ؟ لطفا قیمت رو میفرمایید؟

    • سلام. پمپ انسولین برای بیماران دیابتی تیپ یک بطور کلی یک انتخاب خوب و مفیدی هست. خصوصا برای بچه ها. ولی در مقام مقایسه و بر اساس قیمت و اثربخشی استفاده از CGM برای بیمار دیابتی نوع یک نسبت به پمپ اولویت داره. در مورد قیمت پمپ اطلاعی ندارم. بهتره به نمایندگی های پمپ انسولین در کشور مثل شرکت ایران بهداشت که نماینده پمپ مدترونیک هست و نماینده پمپ اکیوچک مراجعه کنید. در مورد CGM اگر اطلاعات بیشتری لازم دارید لطفا به این صفحه مراجعه کنید.
      http://diabeticnews.ir/?p=5483

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.