تاریخ : جمعه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۴ Friday, 30 January , 2026
6

سامانه جدید CGM شرکت Abbott مورد تایید FDA قرار گرفت

  • کد خبر : 3393
  • ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۲:۴۳
سامانه جدید CGM شرکت Abbott مورد تایید FDA قرار گرفت

یک سامانه جدید پایش پیوسته گلوکوز (CGM) که برای استفاده پزشکان در کمک به بیماران دیابتی برای رسیدن به «سلامت مطلوب» آماده شده است مورد تایید سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) قرار گرفت. این سامانه حرفه‌ای CGM به طور خاص به این منظور طراحی شده است تا متخصصان مراقبتهای بهداشتی را برای تامین مدیریت […]

یک سامانه جدید پایش پیوسته گلوکوز (CGM) که برای استفاده پزشکان در کمک به بیماران دیابتی برای رسیدن به «سلامت مطلوب» آماده شده است مورد تایید سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) قرار گرفت.

این سامانه حرفه‌ای CGM به طور خاص به این منظور طراحی شده است تا متخصصان مراقبتهای بهداشتی را برای تامین مدیریت بهتر دیابت برای بیمارانشان توانمند سازد.

سامانه FreeStyle Libre Pro با سامانه FreeStyle Libre که برای استفاده خانگی بیماران در بریتانیا در دسترس است، این تفاوت را دارد که سامانه Pro با در نظر داشتن نقطه نظر افراد حرفه‌ای مراقبتهای بهداشتی طراحی شده است.

سامانه FreeStyle Libre Pro که محصول شرکت Abbott است سومین سامانه CGM در بازار امریکا است که مخصوص استفاده افراد حرفه‌ای مراقبتهای بهداشتی طراحی شده است.

دو محصول دیگر که اکنون در بازار در دسترس هستند را Dexcom G4 Platinum Professional Real-Time CGM و Medtronic iPro2 Professional CGM تشکیل می‌دهند.

یک امتیاز مهم سامانه Libre Pro آن است که اطلاعات خوان آن به طور چشمگیری از خواننده CGM های حرفه‌ای دیگر ارزانتر است. یک اطلاعات خوان می‌تواند برای پایش وضعیت چندین بیمار مورد استفاده قرار بگیرد بدون آن که نیاز باشد برای هر بیمار گیرنده و انتقال‌دهنده جداگانه خریداری شود.

تفاوت دیگری که سامانه FreeStyle Libre Pro با CGM های حرفه‌ای دیگر دارد آن است که این سامانه نیازی به کالیبره کردن انگشت ندارد. این سامانه همچنین نیازی هم به ضدعفونی کردن قسمتهای قابل استفاده ندارد و دوره‌های بلندمدت داده‌گیری امکان‌پذیر است.

این سامانه درست مانند FreeStyle Libre برای استفاده خانگی عمل می‌کند یعنی یک حسگر کوچک برای ۱۴ روز به پشت بازوی فرد متصل می‌شود. سامانه Libre Pro، هر ۱۵ دقیقه سطح گلوکوز را در مایع میان‌بافتی اندازه‌گیری و ثبت می‌کند.

بعد از دو هفته پزشک فرد، حسگر را اسکن می‌کند و همه داده‌های گلوکوز را که یک گزارش دیداری به دست می‌دهند، دانلود می‌کند. خواندن داده‌های حسگر دستگاه برای بیمار، تنها با درخواست از متخصص مراقبت بهداشتی امکانپذیر است.

منبع: http://www.diabetes.co.uk

لینک کوتاه : http://diabeticnews.ir/?p=3393

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 9در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.