تاریخ : یکشنبه, ۱۴ آذر , ۱۴۰۰ 1 جماد أول 1443 Sunday, 5 December , 2021
0

سالاد ذرت با چاشني سس خامه اي ايتاليايي

  • کد خبر : 5584
  • 07 مهر 1400 - 19:56
سالاد ذرت با چاشني سس خامه اي ايتاليايي

مواد اوليه: مواد سس مايونز نصف ليوان روغن زيتون ربع ليوان سركه سيب يا خرما ربع ليوان آب ليمو ۲ قاشق چايخوري فلفل سياه ، نمك ، فلفل قرمز ، دارچين هريك ربع قاشق چايخوري سير له شده ۱ عدد مواد سالاد ذرت پخته يك قوطي كنسرو فلفل قرمز دلمه اي كبابي خرد شده ۱ […]

مواد اوليه: مواد سس مايونز نصف ليوان روغن زيتون ربع ليوان سركه سيب يا خرما ربع ليوان آب ليمو ۲ قاشق چايخوري فلفل سياه ، نمك ، فلفل قرمز ، دارچين هريك ربع قاشق چايخوري سير له شده ۱ عدد

مواد سالاد ذرت پخته يك قوطي كنسرو فلفل قرمز دلمه اي كبابي خرد شده ۱ ليوان برگ تازه اسفناج يا كاهو ۵ عدد

روش پخت: براي سس مايونز ، سركه ، ادويه ، سير و آب ليمو را همراه با كمي شكر در يك مخلوط كن ريخته و هم مي زنيم تا سس خامه اي بدست ايد. روغن زيتون را هم در اخر اضافه مي كنيم. براي سالاد ذرت ها را با روغن تفت داده با حرارت كم بايد طلايي بمانند بعد فلفل دلمه اي قرمز را اضافه كرده و در نهايت سيزي را مي ريزيم و بعد از خاموش كردن شعله گاز سس را اضافه مي كنيم .

ارزش غذايي: ۳۱۴ كالري و ۴/۱۹ گرم هيدرات كربن

اين غذا براي ۶ نفر قابل استفاده است.

لینک کوتاه : http://diabeticnews.ir/?p=5584

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.