تاریخ : جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳ Friday, 19 April , 2024
1

خوردن سبزیجات در ابتدای وعده غذایی می تواند به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید

  • کد خبر : 6605
  • 07 آبان 1402 - 20:21
خوردن سبزیجات در ابتدای وعده غذایی می تواند به شما کمک کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید

دانشمندان فواید سلامتی خوردن سبزیجات قبل از شروع غذای اصلی را بررسی کرده و می گویند خوردن غذا به یک ترتیب خاص می تواند مشابه یک مینی اوزمپیک تأثیر داشته باشد. (اوزمپیک (سماگلوتید) نوعی دارو است که برای بهبود سطح قند خون در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۲ استفاده می‌شود.) محققان دریافته اند که خوردن […]

دانشمندان فواید سلامتی خوردن سبزیجات قبل از شروع غذای اصلی را بررسی کرده و می گویند خوردن غذا به یک ترتیب خاص می تواند مشابه یک مینی اوزمپیک تأثیر داشته باشد. (اوزمپیک (سماگلوتید) نوعی دارو است که برای بهبود سطح قند خون در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ۲ استفاده می‌شود.)

محققان دریافته اند که خوردن سبزیجات غنی از فیبر قبل از گوشت، برنج یا پاستا به تنظیم سطح قند خون کمک می کند. همچنین تخلیه معده را کند می کند، یعنی زمانی که غذا معده را ترک می کند و وارد دستگاه گوارش می شود.

این کار می تواند به افراد کمک کند تا احساس سیری بیشتری داشته باشند و میل به دسر را کاهش دهند.

مطالعه اخیر ژاپنی ها به بررسی تاثیر ترتیب خوردن غذا روی ۱۸ زن جوان و سالم پرداخته است. برخی ابتدا سبزیجات خود را می‌خوردند در حالی که بقیه ابتدا کربوهیدرات مصرف می کردند.

محققان دریافتند کسانی که ابتدا سبزیجات خود را می خوردند، پس از غذا میزان انسولین و قند خون کمتری داشتند (قند خون پس از غذا)، حتی اگر غذای خود را سریع تر می خوردند.

تیم تحقیق اظهار داشت: “مهم است که” اول سبزیجات را بخوریم و آخر کربوهیدرات را بخوریم ” تا گلوکز و انسولین خون پس از غذا را حتی در زمان خوردن سریع غذا تعدیل کنیم.”

اعتقاد بر این است که فیبر با افزایش قند خون که پس از خوردن غذاهایی مانند پاستا و برنج سفید ایجاد می شود، مقابله می کند.

کارولین ویلیامز، متخصص تغذیه می‌گوید: «ما نمی‌توانیم این نکته را نادیده بگیریم که شروع با سبزیجات و دریافت آن فیبر ممکن است باعث شود که در کل کربوهیدرات کمتری در وعده غذایی بخورید.

این لزوماً خود سبزیجات نیست، اما من فکر می کنم فیبر موجود در آنها است که احتمالاً تفاوت ایجاد می کند.

مطالعه دیگری در سال ۲۰۱۱ نشان داد که خوردن سبزیجات قبل از کربوهیدرات در هر وعده غذایی به افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می کند تا کنترل طولانی مدت قند خون خود را بهبود بخشند.

علاوه بر این، یک مطالعه در سال ۲۰۱۶ نشان داد که همین ترتیب غذا خوردن، تخلیه معده شرکت کنندگان را به تاخیر انداخته و ترشح اینکرتین را که هورمونی است که به بدن اجازه می دهد بداند چه زمانی پر است، افزایش می دهد.

خانم ویلیامز گفت: ” تقریبا می توانید بگویید که سبزیجات شما مانند نمونه کوچکی از اوزمپیک هستند.

آنها GLP-1 را افزایش دادند و این بخشی از چیزی است که هضم را کند می کند و تخلیه معده را کند می کند. وقتی تخلیه معده را کند می کنید، کربوهیدرات های شما به سرعت هضم نمی شوند و به سرعت وارد جریان خون نمی شوند.

در کنار سبزیجات، ماکارونی غلات کامل، مغزها مانند بادام، لوبیا و حبوبات نیز سرشار از فیبر هستند.
منبع: diabetes.co.uk

لینک کوتاه : http://diabeticnews.ir/?p=6605

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 8در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.