تاریخ : دوشنبه, ۲۶ مهر , ۱۴۰۰ 12 ربيع أول 1443 Monday, 18 October , 2021
1

بررسی تأثیر شیرین کننده‌های مصنوعی بر خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲

  • کد خبر : 2784
  • 08 خرداد 1395 - 18:47
بررسی تأثیر شیرین کننده‌های مصنوعی بر خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲

طبق یک مطالعه کانادایی، جایگزینی شکر با آسپارتام می‌تواند خطر بروز دیابت نوع دو را افزایش دهد. دانشمندان دانشگاه یورک متوجه شدند که اگر چه استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی به کاهش وزن در افراد چاق کمک می‌کند، ولی روده‌ها این ترکیبات را به اجزایی که برای سلامتی مضر هستند تجزیه می‌کند. این مطالعه ماحصل […]

طبق یک مطالعه کانادایی، جایگزینی شکر با آسپارتام می‌تواند خطر بروز دیابت نوع دو را افزایش دهد.

دانشمندان دانشگاه یورک متوجه شدند که اگر چه استفاده از شیرین کننده‌های مصنوعی به کاهش وزن در افراد چاق کمک می‌کند، ولی روده‌ها این ترکیبات را به اجزایی که برای سلامتی مضر هستند تجزیه می‌کند.

این مطالعه ماحصل تحلیل اطلاعات ۲۸۵۶ بزرگسالی است که در سومین تحقیق ملی بررسی سلامت و تغذیه شرکت کردند. از شرکت کنندگان خواسته شد که مواد غذایی مصرفی خود را در ۲۴ ساعت گذشته اعلام کنند . خطر ابتلاء به دیابت نیز با استفاده از آزمون تحمل گلوکز خوراکی بررسی گردید. هیچ یک از شرکت کنندگان از ابتدای مطالعه هیچ دارویی مصرف نکرده بودند.

سپس شرکت کنندگان به سه گروه مصرف شیرین کننده‌های مصنوعی (آسپارتام یا ساخارین)، مصرف زیاد و مصرف کم شکر طبیعی تقسیم گردیدند.

محققین دریافتند در افراد چاقی که از شیرین کننده مصنوعی بویژه آسپارتام استفاده می‌کنند، اختلال تحمل گلوکز بیشتر دیده می‌شود.

مطالعات بیتشری لازم است تا نحوه تأثیر شیرین کننده‌های مصنوعی بر خطر ابتلاء افراد چاق به دیابت را مشخص نماید.

مصرف آسپارتام را متوقف کنید.

تاریخ خبر: جمعه ۲۷ می ۲۰۱۶ (۷ خرداد ۱۳۹۵)

منبع:

Study examines effects of artificial sweeteners on type 2 diabetes risk

 

لینک کوتاه : http://diabeticnews.ir/?p=2784

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.