تاریخ : سه شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۳ Tuesday, 28 May , 2024
2

استفاده از مکمل‌های نشاسته‌ای مقاوم ممکن است به کاهش وزن کمک کنند

  • کد خبر : 6668
  • 23 اسفند 1402 - 1:32
استفاده از مکمل‌های نشاسته‌ای مقاوم ممکن است به کاهش وزن کمک کنند

شواهد جدید نشان می دهد که خوردن منظم غذاهای حاوی نشاسته مقاوم با کاهش وزن و بهبود کنترل گلوکز خون مرتبط است. این ترکیبات غذایی – که حاوی نوعی کربوهیدرات است که هضم آن به زمان بیشتری نیاز دارد – در غلات کامل، لوبیا، جو خام و موز سبز یافت می شود. علاوه بر این، […]

شواهد جدید نشان می دهد که خوردن منظم غذاهای حاوی نشاسته مقاوم با کاهش وزن و بهبود کنترل گلوکز خون مرتبط است.

این ترکیبات غذایی – که حاوی نوعی کربوهیدرات است که هضم آن به زمان بیشتری نیاز دارد – در غلات کامل، لوبیا، جو خام و موز سبز یافت می شود.

علاوه بر این، نشاسته مقاوم در برنج، ماکارونی و سیب زمینی پس از پخته شدن و خنک شدن آنها وجود دارد.

نشاسته مقاوم به عنوان یک پری بیوتیک طبقه بندی می شود زیرا نمی تواند به راحتی در روده کوچک هضم و جذب شود و در عوض با رسیدن به روده بزرگ توسط باکتری ها هضم می شود.

تیمی از محققان از دانشکده پزشکی دانشگاه شانگهای جیائو تونگ در چین چگونگی تأثیر نشاسته مقاوم بر باکتری‌های روده انسان را تجزیه و تحلیل کردند.

در طول این مطالعه، در مجموع ۳۷ نفر که دارای اضافه وزن بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان می دهد که شرکت کنندگان پس از مصرف نشاسته مقاوم به مدت هشت هفته، حدود ۲٫۸ کیلوگرم وزن کم کردند.

در همین حال، این مطالعه گزارش داد که شرکت کنندگان پس از مصرف نشاسته معمولی به مدت هشت هفته، هیچ کاهش وزنی را تجربه نکردند.

با توجه به یافته‌ها، سطح قند خون در میان شرکت‌کنندگان زمانی که نشاسته مقاوم مصرف می‌کردند، کمتر احتمال داشت که افزایش یابد.

پس از بررسی نمونه‌های مدفوع از شرکت‌کنندگان، محققان دریافتند که چندین گونه باکتری در روده‌های آن‌ها با مصرف نشاسته مقاوم بیشتر شده‌اند.

سپس دانشمندان این باکتری را به موش‌هایی که از رژیم غذایی پرچرب تغذیه می کردند، پیوند زدند. آنها دریافتند که موش ها پس از دریافت باکتری در حال کاهش وزن بودند.

با این حال، برخی از افراد مبتلا به سندرم روده تحریک‌پذیر ممکن است هنگام خوردن نشاسته مقاوم به نفخ و ناراحتی مبتلا شوند که دلیل آن باکتری‌هایی است که در هنگام تجزیه گاز ایجاد می‌کنند.

منبع: diabetes.co.uk

لینک کوتاه : http://diabeticnews.ir/?p=6668

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.